Khas Untuk Anda Yang Nak Berniaga Di Instagram!

Ketahui Bagaimana Meningkatkan Jumlah Follower Dengan Pantas Dan Sekaligus Meletupkan Jualan Produk Anda Di Instagram! 

(… walaupun kini anda masih newbie & masih tiada akaun instagram!)

Mahu Tahu Caranya?

Saya mohon anda berikan masa 5 minit untuk baca website ini sehingga habis untuk tahu rahsia letupkan jualan anda pada tahun 2016 ini…!!

 

Dari Meja Laptop Pakar Instagram:
Mr. Nigel Ong, Pengasas & CEO Servis IG Kaboom Malaysia

Re: Rahsia Tingkatkan Follower & Letupkan Jualan di Instagram.

Kepada usahawan online & sahabat-sahabat ku,

Tahun 2016 semakin menggila…

Idea pemasaran kita juga kena ‘gila’. Teknologi berlalu terlalu pantas. Kita tak boleh dah nak guna cara lama yang biasa-biasa tu.

Tindakan kita perlu agresif sepantas peredaran teknologi & masa.

Sekarang tahun 2016…

Kita kena pandai kaji trend terkini kegemaran rakyat Malaysia…

  • Di mana mereka berkumpul?
  • Di mana mereka bersembang?
  • Di mana mereka lebih banyak luangkan masa?

Jika kita tidak endah semua perkara yang berlaku di sekeliling kita, maka bersedialah untuk rugi bertimpa-timpa…

Iklan kita akan boring & tiada sambutan..

Di saat pesaing kita berlumba-lumba mengumpul bilangan pelanggan, kita pula terhegeh-hegeh buat pemasaran yang sama & tiada hasilnya..

Trend Sudah Berubah!

Trend 2016 dah berubah… dah tak macam dulu!

Kos untuk buat iklan di Facebook semakin mahal! Kalau dulu, satu klik anda boleh dapat dengan nilai 1 sen, tapi sekarang.. ianya mungkin hanya dalam mimpi sahaja!

Mahu buat iklan percuma di facebook?Tinggal harapan sahajalah.... Kadar capaian (reach) bagi setiap post di facebook kini sangat sedikit. Jika anda mahu post anda dilihat oleh ramai orang.. anda kena bayar!

Jika dulu.. orang suka sembang, lepak & borak-borak dekat Facebook Group, tetapi sekarang tidak lagi, dengan kadar capaian yang sangat rendah dan dipenuhi dengan pelbagai iklan…

Orang dah mula berpindah ke Instagram sebagai tempat mereka berkumpul dan berinteraksi antara mereka..

 

 

Tahukah Anda?

Kini, terdapat 400 juta pengguna aktif di Instagram

57% dari pengguna ini akan login setiap hari di Instagram

Secara purata, kadar engagement bagi setiap post di Instagram, adalah 57x lebih tinggi dari Facebook.. dan 120x lebih tinggi dari Twitter.

Mengikut statistik data yang dikeluarkan daripada aplikasi Buffer pula.

(bagi yang belum tahu, Buffer adalah salah satu aplikasi khusus untuk social sharing di online. Jadi mereka boleh rekod bilangan share untuk pelanggan servis mereka)

Seramai 2.81% orang akan respon (like, komen, tag) di Instagram berbanding Facebook hanya 0.25% dan Twitter hanya 0.21%.

 

Ini bermakna…

Orang lebih suka like, komen atau tag/share di Instagram 10x ganda berbanding di Facebook & Twitter…

Kalau di Facebook anda ada 100 fans, anda boleh dapat 2 respon (like, komen atau share).

Jika di Instagram anda ada 100 follower, anda boleh dapat 15-20 respon…

Jadi, cara yang terbaik di saat ini ialah ...

 

Mula Fikirkan Cara Menjual Yang Betul & Pantas Di Instagram

Cara menjual mungkin banyak…

Tapi apa yang kita nak adalah menjual dengan betul & pantas tanpa mengambil komitmen masa kita yang lama. Saya nak tanya…

Apa tujuan kita berniaga?

Kita nak bebas kewangan & dapat lebihkan masa bersama keluarga.

Tapi kalau kita sibuk berniaga 24 jam dengan buat benda yang tak pasti tanpa kita sedari ia telah mencuri masa kita bersama anak-anak… bersama isteri tercinta..

Adakah itu yang kita mahukan? Adakah ia berbaloi? Sudah tentu tidak? Setuju?

 

 

“Kenapa Selama Ini Aku Tak Berjaya Buat Jualan Di Instagram?
Kalau Adapun, Slow Sangat!”

Jawapannya adalah…

Sebab tiada guru yang sudi ajar anda cara yang betul. Anda main hentam jer. Itulah sebab, jualan yang anda terima slow (..mungkin tiada langsung).

Selama ni anda main letak je iklan di Instagram. Apa yang anda buat?

Anda kumpul follower secara manual (dah lah penat). Dah siap kumpul, anda terus buat promosi, promosi & promosi.

Ada orang kisah dengan promosi anda?

Mungkin juga anda yang jenis suka komen: “Visit my IG.. visit my IG.. visit my IG”

Bosan tau tak… Anda kena sedar... Taktik tu dah lapuk.

Orang dah tahu taktik anda & mereka akan menyampah kalau anda buat benda ni dekat status mereka. Anda akan diunfollow!

Jika anda serius nak tahu betul-betul. The real secret saya lonjakkan follower yang targeted, aktif & real person dalam masa singkat.

Sekaranglah masanya yang ditunggu-tunggu…

Memperkenalkan ...

Ebook Instagram Kaboom – “Panduan Tingkatkan Follower & Letupkan Jualan Di Instagram!”

(Ebook ini adalah dalam format file softcopy PDF. Ia BUKAN sebuah buku fizikal. Anda akan diberikan link download melalui email anda jika anda membeli ebook ini.)

Sebelum kita masuk lebih mendalam, mari saya kongsikan bersama anda serba-sedikit info mengenai ebook Instagram Kaboom ini ...

 

Buktinya?....

Anda boleh lihat beberapa akaun instagram yang telah saya naikkan bilangan follower mereka dengan menggunakan teknik IG Kaboom ini..

Bukti Instagram 01

Bukti IG Kaboom 02

BUkti Instagram Kaboom 03

 

"Ok Nigel, Saya berminat. Jadi, apa yang saya akan belajar dalam ebook ini?"

Ebook ini terbahagi kepada 7 bahagian. Berikut adalah perincian setiap bahagian yang anda akan dapat:

Bahagian Pengenalan

Dalam bahagian ini, saya cerita formula asas cara memasarkan produk di Instagram. Apa step-by-step yang anda kena ikut secara ringkas. Sebelum pergi advance, anda kena tahu ilmu asas ini.

Ia umpama gambaran umum, supaya anda nampak dengan jelas: “Oh, ini yang aku kena buat dulu…”. Ia penting agar anda tidak tersipu-sipu selepas baca ebook ini.

Bahagian 2: Apa Itu Instagram?

Pada bahagian ini, saya akan kongsikan serba-ringkas tentang Instagram. Daripada segi fungsi, ciri-ciri & manfaat yang anda boleh lakukan.

Jangan terkejut! Walaupun anda dah guna Instagram sebelum ini, namun masih ada fungsi anda tak tahu. Tunggu & lihat yer….

Bahagian 3: Kenapa Kedai Online Instagram?

Untuk pastikan seseorang membuat keputusan memulakan sesuatu. Mereka perlukan sebab yang kuat untuk bermula…

Atas dasar itu, saya wujudkan satu bahagian khas untuk bantu anda bermula. Saya serius nak bantu anda.

Saya tak mahu anda rugikan duit anda untuk ilmu yang tak diamalkan. Pada bahagian ini, saya ceritakan 4 sebab utama kenapa anda perlu bermula menjual di Instagram..

Bahagian 4: Langkah-langkah Meletupkan Jualan Di Instagram

Saat yang ditunggu telah tiba. Pada bahagian ini, anda akan ditunjukkan secara praktikal.

Apa yang anda perlukan untuk buka kedai IGShop di Instagram? Bagaimana cara-caranya? Apa yang perlu anda skip (langkau) & apa yang perlu diberikan perhatian?

Apa elemen wajib yang mesti ada dalam kedai anda? Ada 6 elemen penting mesti anda lengkapkan sebelum jual apa-apa produk atau servis. Semua akan ditunjukkan.

Bahagian 5: Bina Follower.

Ini adalah bahagian paling bernilai. Ada kedai sahaja tak cukup kalau orang tak tahu kewujudan kedai anda. Anda kena ada follower yang…

  1. Targeted – Memang minat produk atau servis anda.
  2. Aktif – Jenis yang suka like, komen & tag rakan mereka.
  3. Real – Manusia sebenar bukan robot.

Ya, inilah kunci kejayaan besar berniaga di Instagram. Untuk mendapatkan ketiga-tiga ciri follower ini, saya bahagikan kepada 2:

  1. Kaedah Mekanikal. (saya akan ajar)
  2. Kaedah Organik. (saya akan ajar).

Saya akan perincikan untuk anda nampak gambarannya…

Bahagian 6: Berinteraksi Dengan Follower Anda.

Bab ini ramai orang fail. Ramai yang saya lihat, bila dah dapat ramai follower. Terus upload gambar produk. Jual, jual & jual.

Itu bukan caranya. Nanti dulu, belum masanya lagi menjual.

Saya akan tunjukkan 9 rahsia & petua untuk berinteraksi secara santai dengan follower. Saya beri contoh bergambar. Semua ada dalam ebook ini!

Saya bocorkan satu aplikasi canggih yang saya guna untuk cipta keunikan dalam gambar anda yang anda post. Tak perlu upah designer…

Ingat! Instagram mengutamakan gambar. Gambar cantik, follower suka. ?

Bahagian 7: 9 Point Emas Posting Dalam Instagram!

Bahagian akhir, saya berikan anda 9 panduan penting dalam melakukan posting di akaun instagram anda. Anda boleh gunakan 9 tips yang saya berikan di dalam bab ini untuk memaksimakan reach dan engagement bagi setiap post yang anda hasilkan.

Nak tahu cara-caranya? Ada saya kongsikan ia dalam bahagian ini. Ia akan membuatkan post anda mendapat lebih banyak reposn daripada biasa!

Bayangkan anda dapat semua ilmu ni…Dasyat bukan?

Kalau dulu anda tertanya-tanya macam mana orang boleh berniaga di Instagram…
Kini anda dah tak perlu bersusah payah menagih tip & petua daripada mereka. Belum tentu orang tu nak bagi rahsia mereka. Percaya cakap saya..

Sekarang, semuanya terhidang lengkap di depan anda sekarang. Anda hanya perlu baca, fahamkan & praktikkan.

Mahu Preview Ebook?

Baiklah! Saya berikan anda preview untuk ebook ini! Anda hanya perlu masukkan nama & email anda dibawah untuk menerima preview ebook ini!

Masih Ragu-Ragu?

Sekejap!, mungkin anda ragu-ragu dengan keberkesanan ilmu ni?

Jadi, mari sini saya kongsikan bersama anda testimoni-testimoni daripada mereka yang telah pun menerima hasil dari ilmu ini…

 

 

 

OK Nigel! Saya Amat Berminat Nak Tahu Ilmu Dalam Ebook Ini. Berapa Harga Special Untuk Ebook Ini?


Biar saya berterus-terang sahaja dengan anda.

Harga ebook ini hanya RM150. Anda dapat semua pakej ilmu yang saya sebutkan berserta nama-nama software rahsia yang saya gunakan…

Jika anda nak result cepat, ini adalah harga pelaburannya…

Tapi tunggu dulu….

Sempena pelancaran ebook ini. Khas untuk yang terawal, saya berikan harga mampu bayar iaitu pelaburan serendah RM60 SAHAJA dalam masa terhad.

Betul ke? Ya, Jangan terkejut! Memang serendah RM60 sahaja untuk tempoh masa TERHAD.

Bukankah ini semua yang anda mahukan?

Jika anda dah bersedia untuk berubah ke arah yang lebih efisyen pada tahun 2016 ini, klik butang "Dapatkan Sekarang!" di bawah untuk lakukan tempahan …

Sekejap! Jangan Buat Tempahan Lagi. Saya ada 3 Bonus Eksklusif Nak Beri Kepada Anda..

Khas untuk mereka yang buat tempahan hari ini sahaja.

Jika anda lakukan tempahan dalam tempoh 24 jam, saya akan berikan anda 3 ebook tambahan secara PERCUMA! (Bernilai RM97)

Ianya akan membantu anda faham lebih mendalam tentang strategi pemasaran di Instagram.

Berikut adalah bonus-bonus yang akan diberikan secara PERCUMA kepada anda ...

BONUS #1 – InstaAds Tutorial

Ebook ini kongsikan proses dan cara setting iklan berbayar di Instagram.
Selain menggunakan software. Anda juga boleh terus iklankan produk anda di Instagram menggunakan fungsi Power Editor di Facebook walaupun follower anda sikit.

Jangan risau! Ebook ini akan tunjukkan langkahnya dalam bentuk bergambar.

 

BONUS #2 – Panduan Penulisan Caption

Dalam ebook ini anda akan belajar tentang 5 tip penulisan caption bergambar di Instagram. Instagram tak sama macam Facebook.

Caption anda tidak boleh selang sebaris. Post anda akan nampak macam satu perenggan yang panjang. Ia boring. Jangan risau, saya ada skill selesaikan masalah ni…

Selain itu, anda juga akan temui. Apa itu hashtag? Apa fungsinya? Di mana nak cari hashtag yang betul? Berapa hashtag kena letak dalam satu post? Dan banyak lagi…

BONUS #3 – 5 Case Study Klien Saya.

Ada 5 kajian kes dalam ebook ini.

Dalam ebook ini saya kongsikan kepada anda cara saya sendiri naik follower untuk bisnes klien saya dalam tempoh waktu tertentu.

Tujuannya, agar anda nampak real-case-study bagaimana untuk amalkan apa yang saya kongsikan dalam ebook utama.

Memang satu tawaran yang amat rugi jika anda lepaskan.

Tapi ada berita buruk ...

Bonus yang saya tawarkan ini bukanlah untuk selama-lamanya, saya berhak untuk menarik bonus ini pada bila-bila masa sahaja.

Jadi, pastikan anda lakukan tempahan hari ini juga sebelum saya tutup tawaran pemberian bonus ini.

Anda Masih Lagi Ragu-Ragu Dan Tak Yakin Ke Nak Buat Tempahan?

Mari saya berikan lagi satu tawaran berat sebelah kepada anda.

Niat saya ingin membantu. Saya faham situasi anda. Anda kuatir pelaburan anda sia-sia?

Anda rasa RM60 ini macam tak berbaloi?

Jangan risau.

Buang segala keraguan tu.

Kerana kami ada jaminan pulangan wang 100%.

Insurans Ilmu & Jaminan Pulangan Wang 100%!

http://www.bisnesburger.com/images/guarantee.pngSekiranya anda dapatkan ebook ini dan mendapati segala isi kandungannya langsung tidak mendatangkan faedah dan manfaat kepada anda

Saya akan pulangkan wang anda sepenuhnya RM60.

Ya, saya akan pulangkan wang anda TANPA BANYAK SOAL!

Setelah anda habis baca ebook ini, jika anda tidak berpuas hati, email kan sahaja kepada saya di admin@igkaboom.com tentang rasa ketidakpuas-hatian anda itu. Saya akan pulangkan wang anda.

Kalau anda perasan? Sebenarnya kan…

Jika anda lihat betul-betul tawaran ini, anda memang langsung takkan rugi apa-apa untuk dapatkan ebook ini. Segala risiko pembelian anda, saya sendiri yang akan tanggung.

Klik butang tempah di bawah untuk lakukan tempahan pakej ebook Instagram Kaboom anda pada harga promosi RM60 sahaja SEKARANG ...

 

Klik Gambar Dibawah Untuk Tempahan!!

p/s: Jangan tunggu lama sangat untuk bertindak. Setiap orang yang berjaya pasti ada satu titik permulaan dia buat keputusan.

DAPATKAN SEKARANG!

Anggap sahaja pelaburan ilmu RM60 sebagai titik permulaan untuk anda berjaya.

Ikhlas,

Mr. Nigel Ong,

Pengasas & CEO Servis IG Kaboom Malaysia.
www.igkaboom.com

 
Diterbitkan & diedarkan oleh :
Shuth Network Sdn. Bhd (885642-H), 
No 23, Jalan 3/64, Seksyen 3, Bandar Baru Bangi, 43650, Selangor, MALAYSIA. 
SMS/WhatsApp : 012-3655625
Text